Στην Ψαρού το διαστημικό υπερμοντέρνο γιοτ που πλοηγείται και μέσω iPad !
Στην Ψαρού το διαστημικό υπερμοντέρνο γιοτ που πλοηγείται και μέσω iPad !

20/09/20171min63630
giot--09092017-nea-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo
Στην Ψαρού το διαστημικό υπερμοντέρνο γιοτ που πλοηγείται και μέσω iPad !
Στην Ψαρού το διαστημικό υπερμοντέρνο γιοτ που πλοηγείται και μέσω iPad !

Ένα καταπληκτικό θέαμα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν οι κάτοικοι αλλά και οι τουρίστες της Μυκόνου.

Το υπερσύγρχονο φουτουριστικό γιοτ, με τον υπερμοντέρνο σχεδιασμό έριξε άγκυρα στον κόλπο της Ψαρούς και ανήκει σε έναν πολυεκατομμυριούχο εφοπλιστή με έδρα τον Χονγκ Κονγκ, τον Anthony Marder, που μαζί με την σύζυγό του έχουν στην ιδιοκτησία τους και δύο τροπικά νησιά στην Ινδονησία. Για να το αποκτήσει ξόδεψε περίπου 15 εκατ. δολάρια.
Αξίζει να σημειωθεί πως το θαλάσσιο υπερθέαμα κινεζικής ναυπήγησης έχει μήκος 42,5 μέτρα, και διαθέτει υπερπολυτελείς χώρους αντίστοιχους με εκείνους ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων. Χαρακτηρίζεται ως «τρι-μαράν», καθώς μπορεί να κόβει στη μέση τα κύματα της ανοικτής θάλασσας προσφέροντας όσο το δυνατόν περισσότερη σταθερότητα.

Το υπερπολυτελές γιοτ, με τον εκπληκτικό σχεδιασμό ο οποίος οφείλεται στον Τζον Σάτλγουορθ είναι τόσο υψηλής τεχνολογίας που μπορεί να ελέγχεται εξολοκλήρου από ένα iPad, αρκεί η απόσταση… μεταξύ τους να μην ξεπερνά τα 50 μέτρα.

Πέραν των άλλων, το συγκεκριμένο σκάφος είναι ξεχωριστό και για την αυτονομία του, αφού με την τεράστια δεξαμενή καυσίμων που διαθέτει του επιτρέπεται να διανύσει έως και 4.000 μίλια χωρίς ανεφοδιασμό, δηλαδή να πάει από το Λονδίνο ως τη Νέα Υόρκη!

Διαβάστε επίσης:  ΠΩΣ μπορεί κάποιος να παραβιάσει τον λογαριασμό σας !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.