Κουρουμπλής: Επίτηδες αφήσαμε το πετρέλαιο να απλωθεί !
Κουρουμπλής: Επίτηδες αφήσαμε το πετρέλαιο να απλωθεί !

19/09/20171min91120
kouroumplhs-malakas-18092017-nea-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo

Κουρουμπλής: Επίτηδες αφήσαμε το πετρέλαιο να απλωθεί !

Κουρουμπλής: Αφήσαμε το πετρέλαιο να απλωθεί γιατί έχει πολύ καλό δείκτη προστασίας !

Απάντηση στις κατηγορίες για ολιγωρία και το σάλο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με την οικολογική καταστροφή που έχει προκαλέσει η πετρελαιοκηλίδα του Σαρωνικού.
προσπάθησε να δώσει ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος σε σημερινές δηλώσεις του επεσήμανε τον πολύ υψηλό δείκτη προστασίας που έχει το πετρέλαιο.
«Ας μην τα βλέπουν οι πολίτες όλα μαύρα, παρότι οι παραλίες, τα ψάρια και τα πουλιά του Σαρωνικού είναι αυτή τη στιγμή κατάμαυρα» είπε σε συνέντευξη του ο υπουργός. «Υπάρχει και η θετική πλευρά, ότι δηλαδή το πετρέλαιο έχει δείκτη SPF 1000 που προστατεύει απόλυτα από τα εγκαύματα από τον ήλιο, που όπως ξέρουμε είναι πολύ πιο επικίνδυνα.»

«Έτσι αφήσαμε να περάσουν μερικές μέρες ώστε η φτωχολογιά που δεν έχει πρόσβαση στα πανάκριβα αντηλιακά των πολυεθνικών να κάνουν τα μπάνια τους με απόλυτη προστασία» υποστήριξε.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι η πετρελαιοκηλίδα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα πιο αδύναμα στρώματα να μαζέψουν πετρέλαιο για τον χειμώνα που έρχεται. «Δείτε το σαν πρόωρο επίδομα θέρμανσης» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:  ΣΟΚ ! Το οργανωμένο σχέδιο για αντικατάσταση των Ελλήνων !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.