Τούρκοι κατέβασαν την σημαία από το Καστελλόριζο !
Τούρκοι κατέβασαν την σημαία από το Καστελλόριζο !

27/09/20171min91950
kastelorizo-27092017-neagr-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo
Τούρκοι κατέβασαν την σημαία από το Καστελλόριζο !
Τούρκοι κατέβασαν την σημαία από το Καστελλόριζο !

Επεισόδιο στο Καστελλόριζο: Τούρκοι κατέβασαν την ελληνική σημαία από το νησί !

Σαν «κεραυνός έσκασε» η είδηση από το Καστελλόριζο…. Τούρκοι πράκτορες της Μ.Ι.Τ φέρονται να κατέβασαν την ελληνική σημαία από το φυλάκιο του νησιού και σήκωσαν την τουρκική.

Και η είδηση αυτή βάζει σε κατάσταση συναγερμού την Ελλάδα και ιδιαίτερα το νοτιο-ανατολικό τμήμα της χώρας, αφού ο «τόπος του εγκλήματος» είναι το… Καστελλόριζο!
Η είδηση, όπως αυτή εμφανίσθηκε, αναφέρει πως το συγκεκριμένο προκλητικό περιστατικό συνέβη περί τις 8μ.μ. της Παρασκευής και υπήρξε άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας του ακριτικού νησιού, άνδρες της οποίας κατέβασαν την τουρκική σημαία και ύψωσαν την Ελληνική.

Σύμφωνα, πάντα, με τις ίδιες πληροφορίες, δεν μπόρεσε να υπάρξει πλήρης αναγνώριση των δραστών, τους οποίους ανέλαβαν να βρούνε έλληνες καταδρομείς, οι οποίοι με πολιτική περιβολή (για να μην υπάρξει αναστάτωση των τουριστών) διεξήγαγαν έρευνες οι οποίες απέβησαν άκαρπες.

Στο Καστελλόριζο μετέβη άμεσα κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), ενώ η φρουρά του νησιού έχει τεθεί σε επιφυλακή.

Διαβάστε επίσης:  Ο Κούλης στην ΔΕΘ ! Είπε πάλι τις ανοησίες του !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.