ΧΡΥΣΠΑ: “Θα έκανα φωτογράφιση σαν της Μαρίας Κορινθίου!”
Θα έκανα φωτογράφιση σαν της Μαρίας Κορινθίου!

27/09/20171min86530
korinthiou-27092017-neagr-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo
Θα έκανα φωτογράφιση σαν της Μαρίας Κορινθίου!
Θα έκανα φωτογράφιση σαν της Μαρίας Κορινθίου!

«Μπράβο ρε Μαρία, μπράβο!»

«Έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια, έχω φτάσει σε δύσκολα σημεία. Στο θέμα των κιλών, οι γυναίκες είμαστε πιο σκληρές μεταξύ μας».
Συνέντευξη στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” παραχώρησε η Χρύσπα, που μίλησε μεταξύ άλλων και για την τελευταία φωτογράφιση που έκανε η Μαρία Κορινθίου στο Down Town.

«Προκάλεσε και τη δική μου αντίδραση, μπράβο ρε Μαρία, μπράβο! Θα έκανα τέτοια φωτογράφιση, γιατί όχι; Άμα ταίριαζα στο κόνσεπτ. Δεν νομίζω ότι επηρεάζει πια, έχουμε φύγει από αυτά τα πρότυπα και ευτυχώς που έχουμε φύγει γιατί δυστυχώς αυτά τα πρότυπα έχουν δημιουργήσει πρόβλημα υγείας σε πολλές νέες κοπέλες. Έχω ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια, έχω φτάσει σε δύσκολα σημεία. Στο θέμα των κιλών, οι γυναίκες είμαστε πιο σκληρές μεταξύ μας», είπε μεταξύ άλλων η Χρύσπα.

Διαβάστε επίσης:  Οι δωσίλογοι στα χρόνια μας οι εκτελεστές των Ελλήνων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.