ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ Bundesliga
ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ Bundesliga

19/09/20171min77930
anovero-amvourgo-bundesliga-18092017-nea-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo

ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ Bundesliga

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 1255
COSMOTE SPORT 3 (21:30)

ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Πολύ καλά ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα Γερμανίας το Αννόβερο, αφού στις 3 πρώτες αγωνιστικές, μετράει 2 νίκες και μια ισοπαλία, με αποτέλεσμα να έχει μαζέψει 7 βαθμούς, και να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ισόπαλο ματς, είναι και αυτό από το οποίο προέρχεται, κόντρα στην Βόλφσμπουργκ με σκορ 1-1. Ένα ιδιαίτερο στατιστικό για απόψε, είναι το γεγονός πως το Αννόβερο έχει να κερδίσει εντός έδρας το Αμβούργο, από το 2014. Έκτοτε, μετράει μόνο ήττες και ισοπαλίες. Πέρα από τις ήδη γνωστές απουσίες, δεν υπάρχει κάτι νεότερο, και περιμένουμε το 4-3-3 με τους: Τσάουνερ, Οστρζολεκ, Φελίπε, Σανε, Κορμπ, Σβεγκλερ, Αντον, Μπακαλορζ, Κλάους, Τζοναθας και Χάρνικ.

ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Ιδανικό ξεκίνημα για το Αμβούργο, που ξεκίνησε με 2 νίκες στο πρωτάθλημα (1-0 την Άουγκσμπουργκ και 1-3 την Κολωνία) και σήμερα προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-2 απέναντι στη Λειψία. Τα αγωνιστικά νέα, είναι αρχικά πως επιστρέφει από τιμωρία ο Μαβραϊ, και επίσης, αποκτήθηκε ο Σαλίχοβιτς, που όπως φαίνεται θα ξεκινήσει στην αρχική 11άδα. Όσο για απουσίες, ο Μίλερ τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός, όπως και ο Κόστιτς. Περιμένουμε το 4-2-3-1 με τους: Ματενια, Ντάγκλας Σάντος, Παπαδόπουλος, Μαβραϊ, Ντικμαιερ, Εκνταλ, Γουαλας, Χαν, Χολτμπι, Τζατα και Γουντ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Οι δυο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες όταν αγωνίζονται αντίπαλες, και τα περισσότερα παιχνίδια μεταξύ τους έληξαν με αρκετά γκολ, και στα παραπάνω από τα μισά, σκόραραν και οι δύο. Εκεί θα σταθούμε, και θα ποντάρουμε στο Over 2,5 και δεύτερη επιλογή το G/G.

Πηγή: www.probet5.gr

Διαβάστε επίσης:  ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Super League

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.