ΠΟΛΕΜΟΣ με την Τουρκία ξεκίνησε από Έλληνες ΧΑΚΕΡ !
ΠΟΛΕΜΟΣ με την Τουρκία ξεκίνησε από Έλληνες ΧΑΚΕΡΣ !

20/09/20171min85060
hackers-20092017-nea-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo
ΠΟΛΕΜΟΣ με την Τουρκία ξεκίνησε από Έλληνες ΧΑΚΕΡΣ !
ΠΟΛΕΜΟΣ με την Τουρκία ξεκίνησε από Έλληνες ΧΑΚΕΡΣ !

Πόλεμο με την Τουρκία ξεκινήσανε οι Έλληνες Anonymous.

“Πείτε στους χάκερ σας να μην αγγίζουν τη Χώρα μας. Είμαστε δυνατότεροι από εσάς.”

Τούρκοι και Έλληνες χάκερ ετοιμάζονται να εμπλακούν σε κυβερνοπόλεμο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες.

Όλα ξεκίνησαν όταν Τούρκοι χάκερ έριξαν την ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, primeminister.gr, απαντώντας στην αντίδραση της Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία.
Τώρα, Έλληνες χάκερ της λεγεώνας των Anonymous ετοιμάζουν πολλαπλά χτυπήματα σε τουρκικές ιστοσελίδες.

«Τουρκία Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε! #OpAnonymousGreece», γράφουν σε ανακοίνωσή τους.

Νωρίτερα, έριξαν την ιστοσελίδα του μεγαλύτερου τηλεοπτικού δικτύου της Τουρκίας, yirmidort.tv. Σε ανάρτησή τους στην σελίδα τους στο Facebook, τόνισαν: «Πείτε στους χάκερ σας να μην αγγίζουν τη χώρα μας. Είμαστε πιο δυνατοί από εσάς. Κάθε μέρα η #OpAnonymousGreece θα κλείνει τις κυβερνήσεις σας, τις τηλεοράσεις σας, τις ιστοσελίδες τραπεζών σας. Ξεκάθαρος κυβερνοπόλεμος».

Σε άλλη ανάρτησή τους, έγραψαν: «Μόλις αρχίσαμε. Καλώς την Τουρκία! Η Αγία Σοφιά ανήκει στους Έλληνες. Δεν μπορείτε να καταφέρεται τίποτα. Οι Έλληνες είναι πιο δυνατοί από σας».

Τέλος, οι Anonymous ανήγγειλαν ότι θα «χτυπήσουν» όλες τις κυβερνητικές ιστοσελίδες της Τουρκίας, αλλά και εκείνη της κεντρικής της τράπεζας, στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Διαβάστε επίσης:  ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέος ιός στο Facebook καταστρέφει υπολογιστές !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.