ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Primera Division
ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Primera Division

19/09/20171min92010
real-socieadad-real-madritis-primera-division-18092017-nea-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo
ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Primera Division
ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Primera Division

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 1635
Cosmote Sport 2 (21:45)

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας για την Σοσιεδάδ, που στις 3 πρώτες αγωνιστικές μετράει 3 νίκες και παράλληλα 9 πολύτιμους βαθμούς που την κρατούν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε αντίθεση με την σημερινή της αντίπαλο που έχει απολέσει βαθμούς και βρίσκεται στην 12η θέση με 5 βαθμούς. Μπορούν να πετύχουν κάτι καλό απόψε, αλλά ακόμα και με μια ισοπαλία κόντρα στη βασίλισσα, θα είναι σαφώς πολύ ικανοποιημένοι. Στο Europa League τα πήγαν εξίσου καλά, και μάλιστα προέρχονται από την νίκη με 0-4 κόντρα στη Ρόζενμποργκ. Χωρίς αξιοσημείωτες απουσίες, θα κατέβει με το 4-4-2 και τους: Ρουτι, Ντε Λα Μπέγια, Γιορέντε, Αριτς, Οδριοθόλα, Γιανουζαϊ, Θουρουτούθα, Ιγιαραμέντι, Τσάβι Πριέτο, Γουίλιαμ Ζοσέ και Χουανμι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Από το 3-0 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για το Champions League, προέρχεται η Ρεάλ Μαδρίτης, και απόψε παίζει κατά μια έννοια με την πλάτη στον τοίχο, αφού η νίκη είναι επιτακτικής σημασίας. Απόντες ωστόσο ο Μαρσέλο και ο Ρονάντο λόγω τιμωρίας από κάρτες, ο Κρόος, ο Μπενζεμά και ο Κόβασιτς λόγω τραυματισμού, με τον Ασένσιο να αγωνίζεται απόψε κανονικά. Θυμίζουμε πως ο Ασένσιο δεν αγωνίστηκε με τον ΑΠΟΕΛ, γιατί… έβγαλε σπυράκια στα πόδια από κακό ξύρισμα (!!) μια είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου ως κάτι παράδοξο για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα. Περιμένουμε από τον Ζιντάν το 4-2-3-1 με τους: Νάβας, Τεο, Βαράν, Ράμος, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Κασεμίρο, Βάσκεθ, Ασένσιο, Ίσκο και Μπεϊλ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Σίγουρα η Ρεάλ, είναι Ρεάλ… και είναι ζήτημα χρόνου να πιάσει την κορυφή. Ωστόσο η Σοσιεδάδ είναι σε τρομερή φόρμα τελευταία σε Ισπανία και Europa, που προφανώς θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις απουσίες των Ρονάλντο, Μαρσέλο, Κρόος και των υπολοίπων. Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, και θα ποντάρουμε στο Over 2,5 με τον άσσο να δελεάζει.

Διαβάστε επίσης:  ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ Bundesliga

Πηγή: www.probet5.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.