ΣΟΚ ! Το οργανωμένο σχέδιο για αντικατάσταση των Ελλήνων !

09/09/20171min124280
lathrometanastes-epistrofh-09092017-nea-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo

Το οργανωμένο σχέδιο για αντικατάσταση των Ελλήνων
Την μετατροπή της Ελλάδας σε χώρα-«χωνευτήρι» όλων των μεταναστών που έρχονται από Ασία και Αφρική φαίνεται να σχεδιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το μεγάλο μεταναστευτικό κύμα στις χώρες της δυτικής Ευρώπης και η αυξανόμενη απειλή τρομοκρατίας από μουσουλμανικούς πληθυσμούς έχουν οδηγήσει σε αναθεώρηση της μεταναστευτικής πολιτικής της Ε.Ε., βρίσκοντας στο πρόσωπο της Ελλάδας ένα καλόπιστο και πάνω από όλα πρόθυμο θύμα για την εφαρμογή του σχεδίου.

Όπως σημειώνει ο βρετανικός Guardian, τα κράτη της ΕΕ θα στείλουν πίσω τους αιτούντες άσυλο που πρώτη φορά κατεγράφησαν στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής, η Γερμανία έχει πραγματοποιήσει 400 αιτήσεις μετεγκατάστασης, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, οι Κάτω Χώρες και η Νορβηγία ζήτησαν επίσης να επιστραφούν αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα.

Ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Μουζάλας, σε συνέντευξή του στο βρετανικό έντυπο ανέφερε ότι οι πρώτες επιστροφές θα γίνουν αμέσως. «Η διαδικασία έχει αρχίσει και πιστεύουμε ότι οι πρώτες επιστροφές θα ξεκινήσουν το επόμενο μήνα. Θα αρχίσει με έναν συμβολικό αριθμό, σαν μια πράξη φιλίας (απέναντι στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη). Η Ελλάδα έχει ήδη υποδεχθεί τόσους πολλούς πρόσφυγες, έχει υποστεί τέτοια πίεση που η αποδοχή ακόμη περισσότερων θα ήταν παράλογη, ένα αστείο αν όχι μια τραγωδία».

Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως..δεν έχει ιδέα(!) που θα εγκατασταθούν οι μετανάστες που έρχονται από τις ευρωπαϊκές χώρες. «Δεν ξέρω που θα πάνε. Μπορεί στην Αθήνα, μπορεί στη Θήβα, θα φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα. Οτι και να γίνει, οι συνθήκες θα είναι καλές, έχουν βελτιωθεί σημαντικά και θα πληρούν τα κριτήρια της ΕΕ».

Την ίδια στιγμή, έκπληκτες με την ευρωπαϊκή απόφαση δηλώνουν ακόμα και οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους μετανάστες από όσους ήδη έχει.  «Είναι απίστευτο ότι μια χώρα όπως η Γερμανία, η οποία τώρα έχει τόσα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων άδεια λόγω της μείωσης του αριθμού των αφίξεων [μετά τη συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ], απαιτεί την αποστολή ανθρώπων πίσω στην Ελλάδα», δήλωσε η Salinia Stroux, Επικεφαλής της ΜΚΟ Υποστήριξη των Προσφύγων του Αιγαίου. «Δεν υπάρχει το επιχείρημα ότι έχουν πάρα πολλούς ή ότι δεν είναι έτοιμοι να δεχτούν άλλους πια όταν υπάρχουν χώροι που είναι εκεί, έτοιμοι και περιμένουν, να φιλοξενήσουν ανθρώπους των οποίων το ενοίκιο έχει ήδη καλυφθεί και καταβληθεί από το γερμανικό κράτος».

Διαβάστε επίσης:  Γιάννα Αγγελοπούλου: «Τον χώρισα γιατί ήταν φτωχός αν και…»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.