Άντα Λεούση. Ποιά είναι η Άντα Λεούση ?
Άντα Λεούση. Ποιά είναι η Άντα Λεούση ?

02/03/20181min45510
Άντα Λεούση. Ποιά είναι η Άντα Λεούση ?
Άντα Λεούση. Ποιά είναι η Άντα Λεούση ?
Άντα Λεούση. Ποιά είναι η Άντα Λεούση ?

Με οδηγό μου το “κληρονομικό χάρισμα” της μητέρας μου, θα συνεχίσω να επιτελώ το έργο της δίνοντας σε όλους σας απόλυτα αληθινές προβλέψεις αλλά και στήριξη σε κάθε σας βήμα!

Κληρονομικό Χάρισμα

Βιογραφικό
“Το μήλο κάτω από τη μηλιά” λέει μια σοφή ρήση του λαού. Κάπως έτσι η Άντα Λεούση, πήρε το χάρισμα της μητέρας της Βιργινίας Λεούση και επέλεξε να ακολουθήσει τα ίδια επαγγελματικά βήματα.

Δεν της μοιάζει μόνο εμφανισιακά, αλλά και σαν προσωπικότητα. Τη χαρακτηρίζουν οι χαμηλοί τόνοι, το ήθος και η αξιοπρέπεια, γι’ αυτό επί σειρά ετών προτίμησε να βρίσκεται ένα βήμα πίσω από τη μαμά της, αντί να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα που της έδινε το επίθετό της.
Όσοι τη ρωτούν αν το επάγγελμά της είναι δουλειά ή λειτούργημα… σαφέστατα προτιμάει το δεύτερο γιατί αναγνωρίζει την ανάγκη του ανθρώπου να βρει ένα βοηθό, τον προσωπικό του σύμβουλο στα διάφορα ζητήματα που τον απασχολούν στη ζωή του για το τι προβλέπει το αύριο σε… υγεία, έρωτα, στόχους και προοπτικές εργασίας.

Έχει κάνει σπουδές σε αριθμολογία και αστρολογία, ενώ έχει ειδικευτεί στην ταρωσοφία.

Με το δικό της τρόπο δίνει τις δικές της πολύτιμες συμβουλές για όσα μας αφορούν ή λύσεις για θέματα που μας προβληματίζουν.

Διαβάστε επίσης:  ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ Premier League

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.