ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ Premier League
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ Premier League

19/09/20171min113440
mpornmouth-mpraiton-18092017-nea-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ Premier League

ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΑΠ: 1264
COSMOTE SPORT 1 (22:00)
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ

Δεν έχει καταφέρει να μαζέψει κανέναν βαθμό ακόμα στο πρωτάθλημα, και βρίσκεται στην τελευταία θέση της Premier League παρέα με την Κρίσταλ Πάλας, με 0 βαθμούς. Τελευταία της ήττα αυτή κόντρα στην Άρσεναλ με 3-0 την περασμένη αγωνιστική. Ωστόσο, κόντρα στην σημερινή της αντίπαλο τα στατιστικά είναι μοιρασμένα, αφού σε 20 αναμετρήσεις, η Μπόρνμουθ μετρά 7 νίκες, 6 μετρά η Μπραϊτον, και 7 ματς έληξαν ισόπαλα. Για απόψε η ομάδα δεν έχει προβλήματα πάγκου, πέρα από τον Φρειζερ που κρίθηκε αμφίβολος. Αναμένουμε το 4-3-3 με τους: Μπέγκοβιτς, Ντάνιελς, Ακε, Μινγκς, Σμιθ, Άρτερ, Σέρμαν, Γκόσλινγκ, Αϊμπ, Κινγκ και Ντεφοε.

ΜΠΡΑΪΤΟΝ

Δεν τα πηγαίνει καλύτερα η Μπραϊτον σε σχέση με την αντίπαλό της, αλλά όσο να’ ναι, έχει μαζέψει 4 βαθμούς στις 4 μέχρι τώρα αγωνιστικές. Προέρχεται από νίκη κόντρα στην Γουέστ Προμ με 3-1, η οποία νίκη ήταν και η πρώτη για το φετινό πρωτάθλημα. Απόψε μέχρι στιγμής, γίνεται λόγος για απουσία του αρχηγού της ομάδας, Μπρούνο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί αργότερα ως αλλαγή, αλλά δεν αναμένεται βασικός με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Θα κατέβει με το 4-4-1-1 και τους: Ράιαν, Ροσενιορ, Ντάφι, Νταγκ, Σούτνερ, Μάρτς, Στέφενς, Πρέπερ, Νοκάρ, Γκρός και Χέμεντ.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Η γηπεδούχος είχε δύσκολο πρόγραμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος, και πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς. Απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο, είναι η ευκαιρία να το πράξει. Ωστόσο, πέρα από τον άσσο, θα παίξουμε και στο αμφίπλευρο σκοράρισμα G/G.

ΠΗΓΗ: www.probet5.gr

Διαβάστε επίσης:  Άντα Λεούση. Ποιά είναι η Άντα Λεούση ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.