Ποιά κόμματα μένουν εκτός βουλής !
Ποιά κόμματα μένουν εκτός βουλής !

20/09/20171min129670
dhmoskophsh-kapa-18092017-nea-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo
Ποιά κόμματα μένουν εκτός βουλής !
Ποιά κόμματα μένουν εκτός βουλής !

Μεγάλο χαστούκι για την κυβέρνηση !
Η ΚΑΠΑ Research το διάστημα ανάμεσα στις 7 και 11 Σεπτεμβρίου για το «Βήμα» καταγράφει προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ κατά 6,1 ποσοστιαίες μονάδες.

Ποιά κόμματα μένουν εκτός βουλής !

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, ουσιαστικά τα αποτελέσματα παραμένουν τα ίδια με αυτά της προηγούμενης δημοσκόπησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο πιο ψηλά με 16,6% (προηγούμενη 16,2%), η Νέα Δημοκρατία χάνει μισή μονάδα με 22,7% (23,2%), η Χρυσή Αυγή 6,5% (6,6%), η Δημοκρατική Συμπαράταξη 6,9% (6,4%) , το ΚΚΕ 6% (6,1%) ενώ τα άλλα κόμματα βρίσκονται κάτω από το όριο του 3%.
Η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 26,6%. Ως προς την παράσταση νίκης η Νέα Δημοκρατία λαμβάνει το 57% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 23,5%.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης αν σε αυτή συμπεριληφθεί το νέο κόμμα της Κεντροαριστεράς, έχουν ως εξής: Ο νέος φορέας λαμβάνει 10,4%, ο ΣΥΡΙΖΑ 16,3%, η Νέα Δημοκρατία 22%, η Χρυσή Αυγή 6,6%, το ΚΚΕ 6%, τα άλλα κόμματα είναι κάτω από το 3% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος φτάνει το 26,5%.

Για το ποιος εκ των Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός το 23,5% πιστεύει ότι είναι ο πρώτος, το 31% ότι είναι ο δεύτερος ενώ το 42% κανένας εκ των δύο.

Διαβάστε επίσης:  Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας (Φωτό – Βίντεο)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.