ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Super League
ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Super_League

19/09/20171min82210
lamia-aek-super-league-18092017-nea-gr-eidhseis-kai-nea-apo-thn-ellada-kai-ton-ypoloipo-kosmo
ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Super_League
ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ Super_League

ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ ΟΠΑΠ
Novasports 1 (20:30)

ΛΑΜΙΑ

Τυπικά γηπεδούχος για μια ακόμα φορά η Λαμία, αφού η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο Περιστέρι, καθώς το γήπεδο της Λαμίας δεν έχει ακόμα ετοιμαστεί. Η Λαμία προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με 1-3, και όπως όλα δείχνουν, η ομάδα αυτή θα μας απασχολήσει στο φετινό πρωτάθλημα, και θα κλέψει πολλούς βαθμούς από τις αντιπάλους της. Για απόψε είναι πλήρης πάγκου, και την περιμένουμε το 4-2-3-1 και τους: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Κουκολης, Αναστασιάδης, Ασιγκμπα, Ομο, Μπλάζιτς, Αγκόστα, Πίτι, Βάντερσον και Βουο.

ΑΕΚ

Σε πολύ καλή κατάσταση, αγωνιστική και ψυχολογική, βρίσκεται η ομάδα του Χιμένεθ, που έρχεται από το διπλό μέσα στην Κροατία κόντρα στην Ριέκα για τους ομίλους του Europa League. Απόψε καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο όπως φαίνεται της Λαμίας, και να παραμείνουν πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εφόσον οι ερυθρόλευκοι εχθές γκέλαραν με τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Καραϊσκάκη. Αναμένουμε το 4-2-3-1 με τους: Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Έλντερ Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Τρίστασον και Αραούχο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Η Λαμία μπήκε φουριόζα στο πρωτάθλημα, και αν πολλές ομάδες την υποτίμησαν, εκείνη δείχνει τα δόντια της με την πρώτη ευκαιρία. Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ έχει εξαιρετική απόδοση στα τελευταία ματς εντός και εκτός συνόρων και περιμένουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Περιστέρι. Θα μείνουμε στο G/G με το Over 2,5 να είναι μια επίσης καλή επιλογή.

Πηγή: www.probet5.gr

Διαβάστε επίσης:  ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ Bundesliga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με το Νεα Gr

Το ΝΕΑ GR, είναι ένα ειδησιογραφικό, ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό, με ειδήσεις από την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, με θέματα που αφορούν την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό, τις τάσεις μόδας, θέματα από την τηλεοπτική ζωή των επωνύμων, αλλά και από την υγεία και την τεχνολογία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΕΑ GR.

Βρείτε μας στο Facebook.Ακολουθήστε μας στο Twitter.


Newsletter


    Κατηγορίες


    error: Το περιεχόμενο προστατεύεται.